søndag den 10. april 2011

herlig søndag

vejret er herligt og forude venter et foredrag hos Tøndering strik med Anette Danielsen. Hun var som altid mget inspirerende og en levende fortæller.
jeg overvejede meget at købe 2 af modellerne, men da jeg samtidig forelskede mig i en af Charlotte Tønderings modeller så slog jeg koldt vand i blodet og blev enig med mig selv om liiige at tænke mig om en ekstra gang. jeg manglede den ene af Anette D`s bøger, så den købte jeg.
jeg sagde til mig selv, at jeg har masser af påbegyndte projekter: Camomille, Kaffe Fasett kjole, Kaffe Fasett halstørklæde, hæklet tørklæde, Cristel Seyfarth tørklæde og jakke, regndråber, Claudia trøje o.m.a.
apropos Claudia, så er jeg nu færdig med ryg  samt et forstykke. Ryggen ligner en str 14 år, men jeg håber den kan give sig til en medium :-)


ellers har weekenden gået med hygge og sangskrivning, der venter fødselsdage og konfirmation forude. heldigvis, så er der købt tøj og sko til mig, så det er kun børnene der mangler at blive ekviperet.
fredag tog jeg ud i en vinhandel (jeg er total vinignorant og drikker hvad som helst af ligegyldigt hvilket glas), MEN min søde kæreste går højt op i vin, så jeg købte en rigtig dyr og fin flaske (kunne have købt garn til en dyr trøje for de penge :-)) men han blev rigtig glad og vi delte den fredag aften. Smagen var ok og etiketten pæn..... dejligt at kunne gøre Mogens glad.

2 kommentarer:

 1. Lyder som en herlig søndag!
  Men det kan da heller ikke blive andet i selskab med AD :-)

  Meget fin etiket, den vin har!
  Heldigt at den så også smagte godt ;-)

  SvarSlet
 2. Sikke en dejlig søndag du har haft. Men i selskab med AD er det altid dejligt.

  SvarSlet